Stănescu out. Vine Întuneric

Vlad Stanescu (foto) nu a prins hramul Sfintei Marii pe Areni. Nemultumit de evolutia din amicalul de miercuri cu FC Pojorata, antrenorul Bogdan Tudoreanu a renuntat la serviciile jucatorului in varsta de 24 de ani. In schimb, oficialii suceveni pe cale sa bata palma cu Andrei Intuneric, un mijlocas central in varsta de 25 de ani, care pana in aceasta vara a purtat banderola de capitan al echipei SC Bacau.

Intuneric a ajuns azi dupa-amiaza sub comanda lui Bogdan Tudoreanu, urmand sa debuteze in tricoul Rapidului cu ocazia amicalului cu Cetatea Targu Neamt, programat sambata, de la ora 11.00, pe stadionul Areni. Absent la jocul de miercuri, veteranul Dorin Semeghin a semnat un nou contract cu Rapid.

Intuneric Andrei

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

2 Comentarii

  1. daca a semnat semeghin vine intuneric, si mai apare si un mijlocas mai creativ eventual si un fundas central eu zic ca ne salvam fara probleme

  2. Matei atacantul o jucat bine protejeaza bine , un pic tre sa joace mai rapid mijlocasul stangaci din prima repriza stie bine jocul si cu celalalt de la chiajna care o marcat . Stanescu pacat de el nu e un baiat rau. Sper sa terminam in play off anul acesta cu noii veniti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *