Pleacă Bujor, vine Vraciu

Divizionara secundă Foresta Suceava a renunțat la serviciile atacantului Vlad Bujor. În locul acestuia, pe Areni este așteptat Cătălin Vraciu, jucător care în sezonul de toamnă a evoluat în Liga I, la ACS Poli Timișoara.

Vlad Bujor

Vlad Bujor

Venit în vară de la FC Botoșani, Vlad Bujor a jucat în 18 meciuri pentru Foresta, totalizând însă doar 495 de minute. În acest timp, vârful sătmărean și-a trecut în cont două goluri, cu CS Balotești și Chindia Târgoviște, și o pasă de gol, în partida cu Miercurea Ciuc din Cupa României.

După despărțirea de Vlad Bujor, conducerea Forestei încearcă să umple golul din avanposturi prin aducerea lui Cătălin Vraciu. În vârstă de 27 de ani, Vraciu a fost goalgheterul echipei SC Bacău în sezonul trecut din Liga a 2-a, cu 20 de goluri marcate în 31 de jocuri. Ajuns în toamnă la Timișoara, vârful băcăuan nu a confirmat așteptările, bifând doar 5 prezențe în prima ligă și una în Cupa Ligii. În decursul carierei, Cătălin Vraciu a mai jucat pentru formațiile FCM Bacău, FC Botoșani și Dunărea Galați și este cotat de site-ul transfermarkt.ro la 150.000 de euro.

„Ne-am înțeles cu Cătălin Vraciu, jucător pe care îl așteptăm luni, când este programată reunirea lotului, pentru a stabili ultimele detalii și pentru a semna contractul”, a anunțat președintele Consiliului de Administrație al Forestei, Andrei Ciutac.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

6 Comentarii la "Pleacă Bujor, vine Vraciu"

  1. CelebrulAnonim | 12 ianuarie 2017 at 9:25 | Răspunde

    Ar fi bine să se încerce aducerea lui Victoras Astafei , fiindcă acum este liber de contract .

  2. FELICITARI PENTRU CONDUCEREA FORESTEI.VRACIU ESTE UN JUCATOR VALOROS.CRED CA VA FI VARFUL DE CARE FORESTA AVEA NEVOIE.SPER SA SE MAI ADUCA SI CEVA IN APARARE ACOLO UNDE ERAM VULNERABILI.SUCCES IN TRANSFERURI SI IN PREGATIREA DE IARNA.

  3. Astafei pleaca in Malaezia sa „studies cultural Hindu” chiar da a aia sunt musulmani. De aia si-a reziliat contractul Nu ar fi vrut aia sa-l dea afara. Transfer bun, oricum degeaba. Fars Goian, aceeași mocirla!

    • Mda autocorrect. Sa studieze cultura Hindu chiar dacă malaezienii sunt musulmani in majoritate. De aia a fost lăsat liber de contract. Mersi

  4. tocmai se plangeau ca au lotul subtire si vad ca daca aduc pe cineva pleaca altul , vai de capul nostru ….

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*