Pleacă vechea gardă

Bogdan Pantea este pe cale sa ingroase numarul jucatorilor din vechea garda care refuza sa se mai prezinte la antrenamentele celor de la Rapid Suceava. “Profesorul” a lipsit de la sedinta de pregatire de joi dimineata, alaturandu-se astfel lui Mircea Negru, Florin Apetri si Marius Romaniuc (foto), ultimii trei fiind pe lista jucatorilor care nu a facut nici macar un sprint sub comanda noului antrenor Ioan Radu.

Florin Apetri si Marius Romaniuc au purtat, ieri, o discutie cu presedintele Dumitru Moldovan, in urma careia au lasat de inteles ca intentioneaza sa-si continue carierele in liga judeteana, avand in vedere ca salariile pe care gruparea de pe Areni le propune pentru retur nu vor sari de 500 de lei. In aceste conditii, Apetri va ajunge cel mai probabil la Sporting, in timp ce Romaniuc este dorit de Bucovina Fratautii Noi.

In cazul lui Mircea Negru, despartirea pare sa nu aiba rationamente financiare. Golgheter al echipei in turul campionatului, cu 6 goluri inscrise, Negru a anuntat inca de luni ca nu este dispus sa lucreze sub comanda lui Ioan Radu: “Eu am venit sa joc aici de placere, nu sa iau parte la frecusul lui Ioan Radu“.

In schimb, la antrenamentul de azi s-au prezentat si juniorii David Barbir si Ionut Vitel, de la LPS Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Pleacă vechea gardă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*