Play-off în Liga a II-a !?

Începând cu sezonul 2010-2011, liga secundă s-ar putea restrânge la 24 de echipe, impărţite in două serii. Propunerea a venit din partea preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu (foto), care a prezentat în cadrul unei intâlniri cu reprezentantii cluburilor din Liga a II-a modul de desfăşurare a noului sistem competiţional.

“Am propus Adunării Generale două serii, Est şi Vest, cu câte 12 echipe şi cu play-off şi play-out. Aceste schimbări ar putea surveni doar din sezonul 2010-2011. După cele 22 de etape ale sezonului regulat primele şase clasate ar urma să joace play-off pentru promovare, în timp ce ultimele şase să dispute play-out pentru a evita retrogradarea”, a explicat Mircea Sandu.

Iniţiativa federaţiei i-a luat prin surprindere pe oficialii de pe Areni, tehnicianul Ovidiu Murariu punând eventuala schimbare a formatului eşalonului doi pe seama crizei economice. “Este o ştire şoc pentru mine. Probabil federaţia a luat în considerare problemele economice cu care se confruntă cluburile in ultimul timp”, a declarat “Profesorul” pentru GazetaSV.ro

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *