Planurile pentru primăvară

Antrenorul echipei de handbal CSU Suceava, Razvan Bernicu, se declara in mare parte multumit de lotul pe care il are la dispozitie pentru a doua parte a campionatului. Tehnicianul sucevean si-ar mai dori un pivot cu experienta, insa transferul acestuia depinde de banii care vor veni de la Primarie si Consiliul Judetean.

Razvan Bernicu asteapta turneul de la Calarasi pentru a se hotari pe ce jucatori se va baza in sezonul de primavara al Ligii Nationale. In functie de evolutia in amicalele cu CSM Calarasi, Dinamo si Stiinta Bacau, tehnicianul sucevean urmeaza sa renunte la cel putin doi jucatori. “In mare mi-am facut o parere despre Daniel Balan si astept sa il vad si in turneul de la Calarasi. El a suferit o mica accidentare, dar pana atunci a fost titularul postului de centru la Echipa Nationala de tineret. Se vede ca este un pic in urma cu pregatirea, dar este un jucator de viitor si depinde de el daca va ramane la noi sau nu. La ora asta avem un lot destul de numeros. Rosu inca este in recuperare la Targu Mures, iar Panait s-a accidentat la inceputul perioadei de pregatire. Vor reveni insa cat de curand amandoi si va trebui sa renuntam la doi sau chiar trei jucatori. Razvan Letu este un baiat serios si muncitor. El a jucat mai putin in meciurile cu Bacaul si Odorheiul. La Odorhei a avut cateva minute in care a facut cateva actiuni bune, a marcat patru goluri si a prins incredere pentru ce va urma. De la Marius Bahan astept mult mai mult pentru ca a ajuns la aceeasi maturitate cu majoritatea componentilor echipei”, a spus Razvan Bernicu.

In cazul in care bugetul ii va permite, Razvan Bernicu va incerca sa aduca la Suceava un pivot strain. “Eu unul as mai avea nevoie cel putin de un pivot de meserie. Este un post pe care suntem inca deficitari si se vede ca jucam foarte putin cu pivotul. Asa am mers tot turul, avem foarte putin goluri marcate din aceasta pozitie si nu este un lucru deloc imbucurator. Transferuri se mai pot face, insa doar de jucatori care nu au mai evoluat in campionatul romanesc. Un pivot strain, din discutiile pe care le-am avut cu 2-3 impresari, nu ar fi deloc ieftin. Costa, dar avem nevoie de ora actuala de un pivot cu experienta. Cu cat mai repede vom face o noua asociere cu Primaria si Consiliul Judetean, cu atat mai repede vom putea aduce inca cel putin un jucator”, a spus antrenorul echipei locale de handbal.

Din cele trei miliarde pe care CSU Suceava le avea promise de la Primarie spre finalul anului trecut, la club au ajuns doar doua miliarde. “Am primit doua miliarde si urma sa mai primim unul pe final de an. Nu l-am primit, dar este posibil sa il primim anul acesta, pe un nou proiect. Un lucru bun este ca la ora actuala noi suntem cu banii la zi, jucatorii sunt platiti la zi. Asta este cel mai important, cand jucatorii sunt multumiti atunci sunt dispusi sa dea totul pe teren. Vom propune un nou proiect si sper sa ajungem cat mai curand la discutii cu Primaria si Consiliul Judetean. La ora aceasta din partea Primariei ar trebui cel putin 10 miliarde, cum am avut in anii trecuti. Sper intr-o asociere si cu Consiliul Judetean. Venind si de acolo o suma de 4-5 miliarde, putem avea la anul o echipa competitiva, o echipa de primele sase locuri”, a mai spus Razvan Bernicu.

Acesta a marturisit ca are doi parteneri din mediul privat, niciunul insa dintre cei din anii trecuti. Tehnicianul “studentilor” si-a propus ca in scurt timp sa se ocupe si de capitolul marketing, un prim pas fiind actualizarea site-ului oficial al clubului

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

2 Comentarii

  1. ,,putem avea la anul o echipa competitiva,o echipa in primele 6 locuri” ,ati uitat sa spuneti in care divizie,d-le Bernicu.

  2. vai de capul tau…..sunteti cu salariile la zi (dar salariile restante?)….acum vei fi si director de imagine…numai functii inalte detii domnule antrenor….cred ca esti constient ca nu vei mai avea o echipa de valoare…ai avut ce a lasat bibirig..dar incet incet se va dizolva si echipa asta…sa vedem atunci ce te faci…cu caracterul asta al tau mizerabil n-o sa reziste mult echipa…ori va rezista dar nu cu tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *