Planuri mari la Sporting

Conducatorii clubului Sporting Suceava au planuri mari pentru perioada urmatoare. Managerul Ciprian Anton a anuntat ca, daca totul va decurge normal, “alb-verzii” vor lupta la anul pentru promovarea in Liga a II-a.

Distantata la 9 puncte in fruntea Ligii a IV-a, Sporting Suceava se pregateste deja pentru barajul de promovare. Managerul clubului, Ciprian Anton, a tinut sa infirme zvonurile ca echipa nu are dreptul sa promoveze si s-a aratat increzator in sansele sucevenilor de a juca la anul in Liga a III-a.

“Aceasta echipa a fost infiintata in 2008 si nu se pune problema sa nu avem dreptul de a promova. Eu cred ca, chiar daca nu vom castiga barajul, vom avea un loc in Liga a III-a. S-au retras atatea echipe si va fi nevoie de altele. Important este sa avem posibilitatea sa tinem echipa”, a spus Ciprian Anton.

Conducatorul Sportingului a mai precizat ca “alb-verzii” vor avea un obiectiv indraznet in primul sezon de Liga a III-a.

“In caz de promovare, obiectivul nu va fi evitarea retrogradarii, speram la mai mult. Analizand seria, am ajuns la concluzia ca majoritatea echipelor se vor baza pe copii nascuti in ‘91, ‘92, ‘93. Noi avand niste jucatori mai experimentati, cu cateva intariri si cu copiii pe care ii avem, putem emite pretentii si la promovare. Important este sa se vrea acest lucru”, a conchis Ciprian Anton.

Cat ii priveste pe cei cinci jucatori imprumutati in iarna de la Rapid, Ciprian Anton si-a manifesta increderea ca acestia vor continua si din vara in tricoul “alb-verde”.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *