Plămadă nu va juca în Polonia

FC Botoşani s-a calificat în turul secund din Europa League, după ce a câştigat joi cu scorul de 3-1 meciul susţinut, la Tbilisi, în compania georgienilor de la Tskhinvali. În minutul 49 al întâlnirii, fundasul sucevean Florin Plămadă a văzut al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat.

După 1-1 în manşa tur, botoşănenii au deschis scorul la Tbilisi încă din minutul 6, prin Dan Roman. Titularizat şi în acest meci de către Leo Grozavu, Florin Plămadă s-a remarcat în două rânduri în prima repriză. Fostul căpitan al Rapidului a avut o intervenţie providenţială în apărare, iar în careul advers a trimis cu capul puţin peste bara transversală. FC Botosani a intrat la vestiare în avantaj atât pe tabelă cât şi în teren, Katchavara fiind eliminat în minutul 37. Egalitatea numerica a fost restabilită însă după doar patru minute de la reluarea jocului, când Plămadă a încasat al doilea cartonaş galben. Scorul final a fost 1-3. Roman a reuşit dubla, gazdele au redus din handicap de la punctul cu var, iar Batin a închis tabela în minutul 68.

Vezi rezumatul VIDEO!

În turul II din Europa League, FC Botoşani va înfrunta Legia Varşovia. Meciul tur se va desfăşura joia viitoare pe terenul vicecampioanei Poloniei, iar manşa secundă este programată pe 23 iulie, la Botoşani.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *