Plămadă, dorit la Dinamo

Florin Plămadă

Suceveanul Florin Plămadă este dorit de Ionuţ Negoiţă la Dinamo. Jucătorul aparţine de FC Botoşani, dar în ultimul an de zile a evoluat sub formă de împrumut la CSMS Iaşi. Preşedintele grupării de peste Siret, Cornel Şfaiţer, a anunţat că nu este de acord ca fundaşul în vârstă de 22 de ani să ajungă în „Ştefan cel Mare”.

„Florin este sub contract cu noi încă trei ani şi este împrumutat la Iaşi până în vară, după care va reveni automat sub comanda noastră. Dorinţa mea este ca el să confirme în primul rând. El este un jucător care trebuie să joace şi noi de asta l-am şi dat la Iaşi. El trebuie acum să joace la Iaşi şi să pună umărul la salvarea de la retrogradare a celor de la Iaşi. Din vară vom vedea ce va fi, însă, până atunci, nu are sens să facem discuţii legate de Florin Plămadă. Eu unul mă bucur că lumea a început să întrebe de el. Asta nu face decât să confirme încă o dată că noi am avut ochi atunci când l-am luat”, a declarat preşedintele FC Botoşani pentru Monitorul de Botoşani.

De la startul sezonului 2014/2015, Florin Plămadă a jucat în 10 meciuri oficiale pentru CSMS Iaşi, trecându-şi în cont trei pase de gol.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

4 Comentarii la "Plămadă, dorit la Dinamo"

  1. Luati.l luati.l ca ajunge si dinamo in situatia celor de la iasi..

  2. Viorel Moldovan a precizat in cadrul unei emisiuni tv ca Florin Plămadă este pe lista under 23 a selecționerului A.Iordanescu,care vor pleca in luna februarie într un turneu de pregatire cu echipa națională a României.bafta Florin

  3. Daaa numai ca a iordanescu merge la tg jiu…deci nare el ce cauta la nationala..da am.vz de gafe face la iasi asta…de aia nu prindea nici banca la sumudica si la lacatus …din cand in.cand prindea un loc pe banca..

  4. Voi nu știți ce înseamnă Dinamo București.Pentru moment la ce jucatori are Dinamo ,e mediocru!vad ca Dinamo se tot duce tot mai jos , jos .

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*