Phoenix Suceava a rămas pe locul I la U16

Echipa de baschet sub 16 ani a Academiei Phoenix Suceava a rămas pe primul loc în grupa C a Campionatului Național. În Turneul 3, desfășurat la Borsec, jucătorii antrenați de Andrei Tiperciuc au învins CSS Sfântu Gheorghe cu 98-45 și Academia de Baschet Borsec cu 81-23.

Sala Academiei Borsec a găzduit Turneul 3 din cadrul Campionatului Național de baschet U16. Pe lângă echipa gazdă, la competiție au mai fost prezente Academia de baschet Phoenix Suceava și CSS Sfântu Gheorghe. Chiar dacă n-a mutut miza pe doi jucători titulari, gruparea suceveană s-a impus de o manieră categorică în ambele meciuri. Formația antrenată de Andrei Tiperciuc a învins echipa din Borsec cu 81-23 și CSS Sfântu Gheorghe cu 98-45. În urma acestor rezultate, sucevenii au rămas pe primul loc, cu 531 de puncte marcate în șase meciuri.

“Am avut parte de două jocuri foarte bune, în care am dat minute importante tuturor jucătorilor. Am ales să joc mai mult cu banca pentru a crește toți jucatorii din punct de vedere valoric și psihologic. Sunt foarte mulțumit de prestația lor și de atitudinea de care au dat dovadă în teren. Știu că scorul arată o diferență mare, dar gestionarea psihologică a fazelor și faptul că nu am cedat nimic în teren ne ajută să creștem valoric și să ne obișnuim de la meci la meci să jucăm la potențialul maxim indiferent de adversar și rezultat. De acum începem etapele fazei a 2-a și prestația noastră trebuie să fie la cote maxime. Felicitări băieților și mulțumim părinților pentru susținere!”, a transmis Andrei Tiperciuc.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *