Phoenix Cup, ediția a 4-a

baschet Phoenix Cup

Clubul de baschet ACS Phoenix Suceava organizează în acest weekend cea de-a 4-a ediție a concursului Phoenix Cup. Cel mai mare campionat de baschet din județul Suceava va debuta sâmbătă, la ora 9:00, în parcarea Shopping City Suceava și se va încheia duminică, la ora 18:00, când este programată festivitatea de premiere.

La precedentele editii Phoenix Cup a adunat peste 300 de participanţi şi peste 3.500 de spectatori. Ediția din acest an va debuta sâmbătă, la ora 9:00, cu întrecerile de 5 pe 5 pentru categoriile de vârstă sub 10, sub 12 şi sub 14 ani masculin şi feminin. Duminică sunt programate categoriile OPEN și sub 18 ani, la finalul cărora va avea loc festivitatea de premiere. Competiţia va fi arbitrată de arbitri oficiali de la Federaţia Română de Baschet.

Pe lângă întrecerile la baschet, evenimentul va cuprinde şi concursuri de aruncări libere, aruncări de 3 puncte şi slam dunk, la care pot participa atât sportivii înscrişi în campionat, cât şi spectatorii.

Phoenix Cup este organizată cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Suceava, Shopping City Suceava, Direcției Judetene pentru Sport și Tineret Suceava, Decathlon și al Asociației “New York Crew” Suceava. Valoarea totală a premiilor este de 8.000 de lei.

Spectatorii vor avea parte totodată de demonstrații de dans, concursuri de skate, role, BMX și Kendama, precum și alte surprize.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Phoenix Cup, ediția a 4-a"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*