Petru Ghervan, prezent la meci

Chiar daca nu a putut lua loc pe banca tehnica, Petru Ghervan a fost prezent la meciul cu UCM Resita. Directorul tehnic al Universitatii a intrat imediat dupa primul gol al partidei, inscris de Bursuc, a urmarit meciul de la balcon si a plecat in ultimele secunde ale partidei, imediat dupa ce oaspetii au inscris ultimul gol.

“Domnul Ghervan este un tip extraordinar de sufletist si probabil din postura pe care era si-a dorit sa castige mai multe meciuri si sa fie pe primele locuri in clasament. Si eu am patit acelasi lucru, iar doctorii mi-au sugerat sa imi schimb meseria. Petre cred ca a luat o decizie buna pentru ca era impartit in atatea locuri incat cred ca nu mai avea timp nici de familie. Ma bucur ca nu sunt probleme grave, dumnealui este un om puternic si sunt sigur ca o vacanta de sarbatori ii va prinde bine si va incepe anul viitor mult mai sanatos si optimist”, a comentat Aihan Omer, decizia lui Petru Ghervan de a se retrage de la nationala.

Cat priveste numele noului selectioner, predecesorul lui Petru Ghervan, la carma Nationalei s-a abtinut sa se pronunte: “Eu cu Petre am inceput o munca si o strategie bazata pe loturile de juniori. Am vrut sa contruim asemenea unei piramide si sa facem ceva pentru handbalul romanesc in vederea Olimpiadei de la Londra. Acum va veni alt antrenor, cu alte idei, iar jucatorii vor fi probabil bulversati. Federatia va hotari numele viitorului antrenor, dar stati linistiti pentru ca sunt destui care abia asteapta sa ocupe aceasta functie”.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Petru Ghervan, prezent la meci"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*