Petru Ghervan, ales în conducerea FRH

Petru Ghervan, reprezentatul clubului CSU Suceava, se numara printre cei 14 membri alesi in cadrul Consiliului de Administratie al Federatiei Romane de Handbal, in urma adunarii generale, desfasurata miercuri la Rin Grand Hotel.

Alexandru Dedu a fost reales presedinte al Federatiei Române de Handbal, cu un mandat pâna în 2022, dupa ce a câstigat alegerile cu un singur vot diferenta, 100 fata de cele 99 primite de contracandidata lui, Narcisa Lecusanu. La adunarea generala de alegeri s-a înregistrat o prezenta masiva, cu 199 reprezentanti ai celor 202 structuri afiliate. În primul tur al votului, Dedu a obtinut 99 de voturi, Narcisa Lecusanu – 94, iar Robert Licu – 6. Al doilea tur a consemnat poate cea mai echilibrata lupta din istoria alegerilor pentru presedintia FRH, în care Dedu s-a impus cu un singur vot diferenta (100-99). Pentru postul de vicepresedinte al sectorului feminin, Steluta Luca a întrecut-o pe Mariana Tîrca cu 125 la 72 voturi. Pentru postul de vicepresedinte la masculin, fostul arbitru Sorin Dinu s-a impus cu 108 voturi, devansându-i pe Rudi Stanescu (49) si Daniel Georgescu (42), scrie Agerpres.

Pentru cele 14 locuri de membru în Consiliul de administratie au candidat 42 de persoane, dintre care în urma votului au fost alesi urmatorii: Gheorghe Tadici, Mihail Bocan, Claudiu Evi, Flaviu Sasaeac, suceveanul Petru Ghervan, Jean Mateescu, Gheorghe Bejinariu, Remus Draganescu, Vasile Pavel, Ali Nurhan, Daniel Kotecz, Alexandru Teutan, Veniamin Lupan si Doru Manea.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Petru Ghervan, ales în conducerea FRH"

  1. Felicitari domnului prof. Petru Ghervan , este o recunoastere a muncii in slujba handbalului !

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*