Petrotub – Sporting: 3-1

Sporting Suceava a fost invinsa, cu scorul de 1-3, in meciul amical sustinut astazi pe terenul colegei de serie Petrotub Roman. Unica reusita a trupei antrenate de Claudiu Sevaciuc a fost semnata de Strugariu, pe parcursul reprizei secunde, formatia romascana intrand la pauza cu un avantaj de doua goluri.

Cu ocazia amicalului de astazi, in tricoul celor de la Sporting a debutat si fundasul Cristian Hrimiuc, jucator care s-a despartit zilele trecute de divizionara secunda Rapid Cfr si care a fost adus in curtea “alb-verzilor” pentru a acoperi golul lasat in centrul defensivei de plecarile lui Dorian Andronic si Florin Ailenei. In schimb, antrenorul Claudiu Sevaciuc nu a putut miza la Roman pe veteranul Oniu, aflat in urma cu pregatirea, pe Nechitoaia, care se confrunta cu o infectie, pe Pantea, invoit pentru a participa la un turneu de juniori, dar nici pe Gurita, scos din circuit in urma accidentarii suferite la Falticeni.

Sporting a evoluat in formula: Butnariu – Longher, Ferariu, Kuruc, Bagu – Ivan – Pamparau, Apetri, Strugariu, Paius – Cutas. Au mai evoluat: Hantescu, Buziuc, Hrimiuc, Filip, Lumaicu si Azaharioaie.

In ultimul amical al verii, Sporting va evolua vineri, de la orele 17.00, pe terenul formatiei Csm Pascani.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Petrotub – Sporting: 3-1"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*