Petrotub- Rapid Suceava: 2-1

Rapid Suceava a pierdut, vineri, cu scorul de 1-2, pe terenul formatiei Petrotub Roman, intr-un meci contand pentru penultima etapa din cadrul Ligii a III-a.

Intrati pe gazon dupa o saptamana agitata, rapidistii s-au vazut condusi pe tabela de marcaj inca din minutul 10, cand Vulpe a deschis scorul dupa o centrare venita dintr-o lovitura libera. “Ceferistii” au replicat opt minute mai tarziu prin Stanescu, care a restabilit egalitatea cu un sut imparabil din marginea careului mare.

Chiar daca au trecut la timona jocului odata cu aceasta reusita, sucevenii au incasat un nou gol la jumatatea reprizei secunde, cand Vulpe si-a trecut in cont dubla, dupa o faza in care oaspetii le-au cerut in zadar adversarilor sa trimita mingea in afara terenului pentru acordarea de ingrijiri medicale unui jucator romascan. Finalul a apartinut “alb-visiniilor”, dar Apetri si Suleru nu au gasit drumul spre gol si Rapidul s-a intors fara niciun punct de la Roman.

Rapid Suceava: Gavriloaia – Spatar, Sevaciuc, Plecanciuc, Pantea – Oniu, Romaniuc, Stanescu, Apetri – Jalba, Suleru. Au mai intrat: Azaharioaiei, Duman si Breniuc.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *