Petrotub – Bucovina: 4-0

Bucovina Radauti a suferit cel mai drastic esec de la inceputul aventurii in Liga a 3-a, dupa ce a pierdut astazi dupa-amiaza, cu scorul de 0-4, pe terenul gruparii Petrotub Roman, intr-un meci din etapa a 11-a.

Plecata in lunca Moldovei fara presiunea rezultatului, echipa antrenata de Lucian Burlacu a avut parte de un inceput dezastruos de joc, gazdele reusind sa inscrie de doua ori in primul sfert de ora, prin Talpalariu si Vulpe. “Galben-albastrii” s-au trezit din pumni pe finalul primei reprize, dar au suferit enorm la capitolul finalizare, Pasaila, Zaremba si Apostol irosind trei oportunitati mari de gol pana la pauza. In partea secunda, nici nou-intratul Avramia nu a fost mai inspirat in fata portii, ratand din pozitie de unu la unu cu portarul advers. De partea cealalta, mult mai pragmatica in joc, trupa pregatita de Ghita Poenaru a incheiat definitiv socotelile in ultimele cinci minute de joc, cand Chirila si V. Popa au inchis tabela la 4-0 pentru Petrotub.

Bucovina Radauti a inceput meciul de astazi in urmatoarea formula de joc: Prutean – Dutica, Vitu, Breniuc, Alexandru, Pasaila, Zaremba, Stoian, Romaniuc, Ionesi, Apostol. Au mai intrat: Avramia, Colban, Sabie si Viu.

Clasament: 1. Sc Bacau 19p, 2. Csm Moinesti 18p… 6. Bucovina Radauti 15p… 8. Sporting Suceava 11p…

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Petrotub – Bucovina: 4-0"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*