Petrolul le dă emoţii

Petrolul Ploieşti le dă emoţii sucevenilor înainte de confruntarea directă de sâmbătă. Chiar dacă prahovenii au câştigat un singur meci până acum, antrenorul Ioan Radu reclamă numele adversarei.

“Indiferent ce ar fi, Petrolul nu a fost, nu este si nu va fi o echipa usoara niciodata. Jocul cu Petrolul va fi foarte greu pentru ca este o echipa cu traditie si tot timpul a fost o echipa care si-a propus promovarea, au facut investitii in acest sens si si-au respectat blazonul”, a declarat Ioan Radu.

Nici plecarea vedetei Laurenţiu Marinescu la Unirea Urziceni nu îl linişteşte pe antrenorul Cetăţii înaintea meciului de sâmbătă: “Chiar daca l-au vandut pe Marinescu, care era unul dintre jucatorii lor cei mai buni, cred ca au suficienti jucatori in lot de valoare. Am inteles ca si-au mai adus si niste jucatori de la Astra, deci Petrolul este una dintre fortele seriei I a Ligii a II-a.”

Acuzat că în meciul cu Concordia Chiaja a adoptat o tactică ultradefensivă, Ioan Radu a recunoscut că va aborda şi partida cu Petrolul într-o manieră asemănătoare.

“Realitatea ne face sa abordam si in felul acesta jocurile, fiindca deocamdata nu cred ca avem posibilitati sa dominam noi un joc cu Petrolul. Chiar daca jucam pe teren propriu pana la urma valoarea isi spune cuvantul. Oricum si modul de abordare se poate modifica pe parcurs in functie de conditiile de joc si de evolutia scorului.”, a incheiat Radu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Petrolul le dă emoţii"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*