Petrolul aterizează la Iaşi

Rapid Suceava - Petrolul Ploieşti

Prim-divizionara Petrolul Ploieşti porneşte astăzi la amiază spre Botoşani, locul de desfăşurare al partidei cu Rapid Suceava. “Lupii galbeni” se aşteaptă la un meci greu contra “ceferiştilor”, dar nu concep să rateze calificarea în sferturile Cupei României.

În ultima etapă de campionat Petrolul a remizat luni, scor 0-0, la Astra Giurgiu, iar în acest moment ocupă locul 3 în clasamentul Ligii I. Prahovenii vor decola în jurul orei 13:00, cu o cursă de line, spre Iaşi, urmând să-şi continue drumul până la Botoşani cu autocarul.

Iată ce a declarat antrenorul Petrolului, Gigi Mulţescu, pentru site-ul oficial al clubului: “Nu vom avea parte de o partidă uşoară, ne aşteaptă un teren greu şi un adversar care îşi va da viaţa pentru a se califica. Noi trebuie să facem un meci bun, în care diferenţa de valoare să îşi spună cuvântul, şi să mergem mai departe.”

Potrivit site-ului fcpetrolul.ro, Mulţescu va menaja câţiva dintre jucătorii care au evoluat mai mult în ultima perioadă. Din lotul deplasat în Moldova face parte şi israelianul Shai Haddad, legitimat de Petrolul în cursul zilei de luni.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Petrolul aterizează la Iaşi"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*