Petre Grigoraș face un apel la conducerea Forestei să nu-și lase jucătorii fără niciun ban înainte de Paște

Antrenorul principal al Forestei, Petre Grigoras, a facut un apel la conducerea clubului de pe Areni sa incerce sa plateasca, pana de Paste, macar o parte din restantele salariale pe care le-a acumulat catre jucatori. “Suntem constienti ca in acest moment sunt mari prioritati legate de sanatatea urbei. Nu suntem absurzi, dar cu mici eforturi de ambele parti, s-ar putea achita macar restantele din urma: ce se poate plati normal pe lunile februarie si martie, iar apoi sa se aplice acel somaj tehnic pana ne vom relua activitatea. Chiar daca a aparut aceasta pandemie, jucatorii acestia traiesc din fotbal, au familii de intretinut, mai ales ca se vine si Pastele”, a declarat Grigoras.

“Cand se vor ridica restrictiile, voi fi primul la Suceava”

Autoizolat acasa, la Constanta, Petre Grigoras a anuntat ca va fi primul care va pasi pe gazonul Areniului, dupa ce restrictiile se vor ridica la Suceava. “M-am atasat de Suceava asa ca, cu orice risc, cand se vor ridica restrictiile, voi fi acolo. Nu putem sta numai in casa, in spatele sobei. Chiar daca nimic nu va mai fi ca inainte, abia astept acel moment in care ne vom relua activitatea”, a spus antrenorul Forestei, care considera ca este imposibil sa se mai joace toate cele 14 etape ramase din sezonul actual al Ligii a III-a: “Este foarte greu ca acest campionat sa se incheie normal. Nu stiu ce se va intampla dupa 15 mai, dar nu cred ca se pot disputa toate etapele. Nu este timpul necesar. Va fi nevoie sa se apeleze la solutie de compromis, cu play-off / play-out”.


Toti cei 34 de angajati ai Forestei, 23 de jucatori si 11 membri ai staff-ului tehnico-administrativ, sunt in acest moment in somaj tehnic.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Petre Grigoraș face un apel la conducerea Forestei să nu-și lase jucătorii fără niciun ban înainte de Paște"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*