Petre Grigoraş a ajuns la Oţelul Galaţi

Antrenorul Petre Grigoraş va continua să activeze în Liga a 3-a după despărţirea de Foresta Suceava. Tehnicianul în vârstă de 55 de ani a semnat sâmbătă un contract pe un an de zile cu Oţelul Galaţi, cu drept de prelungire pentru încă o stagiune.

Divizionara a treia Oţelul Galaţi a anunţat sâmbătă că a ajuns la o înţelegere cu antrenoruş Petre Grigoraş. Acesta îi va avea în staff-ul tehnic pe Daniel Lovin – antrenor secund, Iulian Olteanu – antrenor cu portarii şi Sorin Haraga – antrenor secund şi delegat.

 Obiectivul lui Petre Grigoraş la Oţelul Galaţi este promovarea în Liga a 2-a.

”Oţelul este un club foarte drag mie, m-am simţit foarte bine aici în decursul anilor şi nu au fost puţini, aşa că nu am avut nicio clipă de ezitare să accept oferta de a reveni. Aici au fost generaţii foarte frumoase, iar izvorul de talente din Galaţi sunt convins că nu a secat. Vreau ca pentru jucătorii de acum să fie o mândrie şi o mare responsabilitate să readucă Oţelul măcar în liga a doua”, a declarat Petre Grigoraş pentru Liga2.ro.

În sezonul trecut, Petre Grigoraş a fost adversar al Oţelului în prima serie a Ligii 3, ca antrenor principal al Forestei Suceava, cu care s-a clasat pe locul 2 în ediția ”înghețată” din cauza pandemiei.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *