Petre: „Dumnezeu a fost cu noi astăzi”

Florentin Petre si-a felicitat elevii pentru atitudinea avuta in meciul cu Dacia Unirea Braila. “Vreau sa-mi felicit baietii. Sunt foarte mandru de ei. Au dat dovada de un caracter extraordinar. Veneam dupa o perioada grea de pregatire, iar atitudinea lor m-a bucurat foarte mult. Am ramas placut impresionant de felul cum s-au descurcat, tinand cont ca am facut un singur antrenament pe iarba inaintea acestui meci si acela pe un teren inghetat”, a declarat antrenorul Forestei, care a recunoscut ca “galben-verzii” au avut si noroc in primul meci din acest an. “Dumnezeu a fost cu noi astazi. Adversarii au dat de doua ori cu mingea in bara, dar fotbalul este pe goluri”, a adaugat Florentin Petre la conferinta de presa de la final.

Ar fi sutat si intr-o teava de bucurie la gol

“Piticul” a glumit pe seama momentului de dupa gol, cand, de bucurie, a sutat intr-o minge de pe marginea terenului: “Sunt foarte fericit ca am obtinut aceste trei puncte. Cred ca as fi sutat si intr-o teava de bucurie… 🙂 I-am si spus lui Marius ca va marca astazi si noroc cu Cerlinca, care era foarte obosit si a ramas in acea zona a terenului. A uitat sa vina pe faza defensiva si a dat acea pasa pe culoar spre Matei, mai mult de oboseala”.

Frunza: “Suntem frustrati. Am pierdut nemeritat”

De partea cealalta, brailenii au plecat frustrati de pe Areni.  “E multa frustrare, pentru ca am pierdut nemeritat. Trebuia sa plecam cu cel putin un punct de la Suceava, dar fotbalul ne-a pedepsit. Eu cred ca noi am fost echipa mai buna, dar nu am bagat mingea in poarta. Am lasat o impresie buna, numai ca punctele au ramas la Suceava. Atitudinea baietilor ne da insa incredere ca putem evita retrogradarea. Ne-a incomodat mult si suprafata de joc, pentru ca suntem o echipa care pleaca cu mingea de jos, o echipa combinativa. Am si o nedumerire la gol. Cred ca a fost off-side”, a declarat directorul sportiv Sorin Frunza.

COMENTARII:

4 Comentarii la "Petre: „Dumnezeu a fost cu noi astăzi”"

  1. @Frunza: – Garantat nu a fost offside! Jucatorii tai nu au jucat deloc la offside acea faza! Stii prea bine ca nu a fost offide, doar erai pe aceeasi linie cu jucatorii tai! Probabil daca era offide, sareai in sus ca ars insa te-ai dus resemnat pe banca!
    Felicitari echipei noastre si staff-ului! Forza Suceava!!!

  2. Numai Dumnezeu poate sa salveze Foresta de la retrogradare, asta daca il interesează fotbalul. La cat se implica investitorii străini si primăria, slabe sanse sa se salveze Foresta de la retrogradare.

  3. Foresta se va salva .Daca vom avea aceeasi atitudine si vom crede in victorie ca astazi vom reusi sa ne salvam.Am incredere in Florentin ca va reusi sa mobilizeze jucatorii sa dea totul pe teren.Hai Foresta!!!…Hai Suceava!!!

  4. Ne mai trebuie cel putin un mijlocas central ! Dar unde sa-l gasim sau cine sa-l aduca ?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*