Peste 50 de boxeri vor urca în ring la prima ediție a Memorialului „Doru Iftime”

Sucevenii sunt invitati sambata, incepand cu ora 14.00, pe esplanada Casei de Cultura din municipiul Suceava, la prima editie a Memorialului “Doru Iftime”, o gala demonstrativa de box organizata de ACS Noble Art Suceava in memoria regretatului antrenor de la cluburile CSM Suceava si Florconstruct Suceava.

In ringul ce urmeaza sa fie amenajat pe espalanada vor urca peste 50 de boxeri de la mai multe cluburi din Suceava, Iasi, Botosani, Neamt si Ucraina.

Doru Iftime s-a stins din viata în anul 2012, la vârsta de 52 de ani, chiar în timpul unui antrenament, când a facut stop cardio-respirator din cauza efortului depus. Doru Iftime a inceput sa practice boxul la 15 ani, iar pâna la 24 de ani a fost legitimat la Clubul Metalul Suceava si la Asociatia Armata Bacau. Pâna în 1986 a ramas antrenor, dar si cu drept de participare la competitii. Dupa 13 ani in afara sportului, Doru Iftime si-a reluat cariera de antrenor, iar pana in anul 2012 a adus peste 60 de medalii prin sportivii sai.

Am reusit din pasiune si pentru ca am pus foarte mult suflet în ceea ce am facut. Asa i-am ales si pe sportivii mei deoarece în acest fel poti sa rezisti în ring”, spunea regretatul antrenor.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Peste 50 de boxeri vor urca în ring la prima ediție a Memorialului „Doru Iftime”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*