Peste 100 de luptători, la Cupa Sucevei 2024

Cupa Sucevei la lupte greco-romane a fost organizată de Asociația Progresistă Pro Excelență, în parteneriat cu Asociația Județeană de Lupte. La festivitatea de deschidere au participat deputatul Mirela Adomnicăi, directorul Liceului cu Program Sportiv Suceava, Ciprian Anton, și fostul mare luptător Ilie Matei, vicecampion olimpic în 1984 la Los Angeles, multimedaliat la Europene, campion mondial universitar și dublu campion balcanic.

La competiție au fost prezenți peste 100 de sportivi, de la cluburile Ceahlăul Piatra Neamț, CS Botoșani, CSM Medgidia, AS „Micul Luptător” Călărași, Academia de Lupte „Ghedeon” Ipotești, Zimbrul Siret, CSM Bucovina Rădăuți, CSȘ Rădăuți, LPS Suceava și CSM Suceava, dar și din Ialoveni – Republica Moldova. Tinerii luptători s-au întrecut la categoriile copii, juniori 4 și juniori sub 15 ani. Organizatorii au avut surprize și pentru spectatori, organizând o tombolă cu premii pentru cei prezenți în tribuna Sălii “Unirea”.

„Cupa Sucevei exista și înainte la nivel județean, însă cu ajutorul Asociației Pro Excelență și al lui George Andronic, fost luptător de-al nostru, în prezent om de afaceri, am reușit să ducem întrecerea la un alt nivel. Peste o sută de sportivi au concurat la Suceava, jumătate cât la un campionat național. Am rămas impresionat de această prezență masivă pe tablourile de concurs și ne bucurăm că am putut să promovăm astfel acest frumos sport care are o tradiție importantă în zona noastră. Trebuie precizat că oaspeții noștri nu au venit în Bucovina doar pentru sport, ci au dorit să viziteze și atracțiile locale, în frunte cu Cetatea de Scaun”, a declarat directorul tehnic al competiției, Valerică Gherasim.

La rândul său, George Andronic, director de concurs, a spus: „Vrem să vă transmitem un uriaș <Mulțumesc!> din partea Asociației Progresiste Pro Excelență și a Asociației Județene de Lupte tuturor celor care au fost implicați în organizarea acestui eveniment extraordinar. Fie că ați fost suporteri entuziaști, sportivi plini de curaj, antrenori inspirați, arbitri corecți, sponsori generoși sau implicați în organizare, fiecare dintre voi a contat foarte mult și a contribuit la succesul acestei competiții. Și pentru cei norocoși care au câștigat voucherele la tombolă, vă informăm că acestea pot fi folosite exclusiv la magazinul Fornetti din centrul Sucevei al firmei Iorgos situat pe esplanada pietonală din fața Casei de Cultură. Și cel mai fain lucru este că aceste vouchere nu expiră niciodată, așa că le puteți folosi oricând fără grijă! Vă suntem recunoscători pentru toată energia pozitivă pe care ați adus-o și pentru atmosfera incredibilă creată împreună. Asociația Progresistă Pro Excelență este o organizație non-profit dedicată descoperirii și sprijinirii copiilor talentați, oferindu-le posibilitatea de a-și finaliza studiile și de a deveni modele morale în societate. Prin intermediul acestei asociații, copiii cu potențial excepțional primesc sprijin financiar pentru a-și valorifica talentele și a-și atinge potențialul. Noi credem că fiecare copil are dreptul la educație, indiferent de condiția sa socială, iar educația reprezintă cheia pentru dezvoltarea sa ca individ.” Fostul luptător a mulțumit pentru sprijin sponsorilor Iorgos Impex, Ela General Com, Boga Oscar Cleaning, Tudia Lactate, Evesicran Com, Inter Conti, Termohabitat, Ceragem Suceava, Club Story și Urban.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *