Perijoc luptă la Europene

Titlul de Campioană Naţională la box i-a asigurat Lăcrămioarei Perijoc prezenţa la Europenele de tineret. Antrenorul Doru Iftime a fost anunţat în această săptămână că sportiva sa va concura în competiţia din Polonia. Lăcrămioara Perijoc a devenit campioană naţională de tineret la categoria 57 de kilograme în luna februarie a acestui an. Graţie acestui rezultat, sportiva pregătită de Doru Iftime a fost selecţionată în lotul naţional de tineret pentru Campionatul European de la sfrasitul lunii august

“M-a informat săptămâna aceasta antrenorul lotului României, Adrian Lăcătuş, sugerându-mi să o menţin într-o formă cât mai bună pe Lăcrămioara. Ea este deja în pregătire şi va efectua meciuri de verificare pentru a-şi atinge obiectivele. Sper ca la Europene să urce, dacă nu pe prima treaptă, cel puţin pe a doua. Este o sportivă care a demonstrat că are potenţial, după ce anul trecut, a învins-o pe reprezentanta Romaniei la Mondiale”, a declarat antrenorul Doru Iftime.

Pe de altă parte, boxerii de la Csm Florconstruct se pregătesc intens pentru participarea la Campionatul Naţional de Tineret masculin, programat în perioada 23-29 iulie, la Câmpulung Muscel.

“Sperăm ca în puţinele zile care ne-au mai rămas să atingem forma maximă şi, cu puţină şansă, să urcăm pe podium. Îmi pun mari speranţe în Ionuţ Nichita, unul dintre sportivii care în meciurile de pregătire a arătat ca este într-o formă foarte bună”, a mai spus antrenorul sucevean.

În paralel cu antrenamentele obişnuite, antrenorul Doru Iftime a început recrutarea de noi sportivi. Toţi cei care vor să practice boxul sunt aşteptaţi în intervalele orare 11:00-13:00, 18:00-20:00 la sala din incinta Patinoarului Artificial. Se pot înscrie băieţi şi fete cu vârste cuprinse între 11 şi 17 ani.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Perijoc luptă la Europene"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*