Perijoc, bronz la Naţionale

Clubul local de box CSM Florconstruct Suceava si-a adaugat in vitrina o prima medalie de la startul actualului sezon pugilistic. Performanta a fost reusita de Lacrimioara Perijoc, sportiva pregatita de antrenorul Doru Iftime reusind sa cucereasca medalia de bronz la Campionatul National de Tineret, competitie ce s-a desfasurat saptamana trecuta la Campulung Muscel. Desi s-a aflat la debutul intr-un concurs de o asemenea nivel pugilista suceveana a reusit sa urce pe podium la categoria 57 de kilograme.

Trecuta cu brio de testarile impuse de federatia de specialitate, Lacrimioara Perijoc si-a croit drum spre careul de asi ai categoriei, dupa ce a trecut fara drept de apel, in meciul inaugural, contand pentru sferturile de finala, de Andreea Peter (CSS Baia Mare), medalita cu bronz a editiei de anul trecut.

In faza semifinalelor, sportiva de la CSM Florconstruct a dat insa peste campioana nationala en-titre, buzoianca Petruta Draghici. La finalul unui meci antrenant, in care eleva lui Doru Iftime a boxat de la egal la egal cu adversara sa, arbitrii judecatori au declarat-o insa invingatoare la puncte pe sportiva de la CSM Buzau, cea care de altfel avea sa castige ulterior si medalia de aur a categoriei 57 de kilograme.

Lacrimioara a boxat curajos si a facut fata adversarei sale, dar arbitrii au declarat-o invingatoare pe sportiva din Buzau. De alfel, crainicul galei a incurajat-o in permanenta pe sportiva noastra in pauza dintre reprize pentru replica oferita adversarei de la lotul national. Am obtinut o medalie de bronz muncita si meritata, tinand cont ca Lacrimioara practica boxul doar de sase luni. De asemenea, am primit incurajari si de la antrenorul federal Valentin Vranceanu, care a remarcat calitatile deosebite ale sportivei noastre”, a precizat tehnicianul Doru Iftime.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Perijoc, bronz la Naţionale"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*