Penultima apariţie pe Areni

Rapid Suceava ofera maine penultima reprezentantie in fata proprilor suporteri din actuala editie de campionat. Echipa “ceferista” primeste de la orele 18.00, pe stadionul Areni, vizita vecinilor de la Cetatea Targu Neamt, intr-un meci contand pentru etapa a 27-a. Aflati cu un picior in esalonul secund, “alb-visiniii” nu-si mai permit niciun pas gresit in runda intermediara de marti, chiar daca nemtenii isi vor vinde scump pielea pe Areni, in incercarea de a aduna puncte pentru salvarea de la retrogradare.

Abordam acest meci cu un moral bun, suntem pe val dupa victoria de etapa precedenta de la Roman, dar nu trebuie sa ne tratam adversarul de sus, pentru ca intalnim o echipa incomoda, care nu a mai pierdut in deplasare de patru meciuri”, avertizeaza antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Seful bancii tehnice rapidiste se confrunta cu doua probleme de efectiv inaintea jocului, Paul Tincu, in continuare accidentat, si Ionut Plamada, suspendat pentru cumulul de cartonase galbene. In meciul din tur, rapidistii s-au impus in fieful nemtenilor, cu scorul de 1-0, printr-un penalty transformat de Oniu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Penultima apariţie pe Areni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*