Penultima apariţie pe Areni

Rapidul revine maine in fata propriilor suporteri, urmand sa primeasca, de la orele 11.00, replica formatiei Unirea Slobozia, in penultima aparitie a “ceferistilor” pe stadionul Areni in turul actualei editii de campionat.

Intrati intr-o pasa gri, cu un singur punct si niciun gol inscris in ultimele doua runde, “ceferistii” vor sa reintre pe fagasul victoriilor odata cu meciul de maine, chiar daca antrenorul Ovidiu Murariu se asteapta la o replica darza din partea celor din Slobozia, o formatie care a aratat un mare apetit ofensiv in jocurile disputate in deplasare in actualul sezon, ialomitenii marcand sapte goluri in patru partide jucate pe teren strain. “Ne asteapta unul dintre cele mai grele meciuri pe teren propriu din acest tur, tinand cont ca noi venim dupa un semiesec acasa si o infrangere la Targoviste. Slobozia este o echipa care are jucatori cu experienta, o echipa care marcheaza multe goluri pe teren strain si este clar ca ne asteptam la o opozitie destul de serioasa din partea oaspetilor”, a declarat antrenorul Ovidiu Murariu.

Seful bancii tehnice “ceferiste” spera ca si zeita Fortuna sa-si intoarca fata spre Areni. “Sper ca la meciul de sambata sa avem acea sansa care ne-a lipsit in jocul cu Buftea si sa marcam macar un gol mai mult decat adversarul. Aici este sarcina clara a atacantilor, care nu au marcat in ultimele meciuri si ar trebui sa-si spele putin din pacate. Ne vom canaliza toata atentia catre finalizare”, a spus Murariu.

Tehnicianul sucevean a negat faptul ca rapidistii au intrat intr-un blocaj psihic si considera ca este firesc ca o echipa sa aiba si fluctuatii in rezultate. “Nu cred ca echipa a intrat intr-un blocaj. Ar fi ideal sa castigam toate meciurile. Astfel, n-ar mai fi comentarii contra noastra. Exista insa si asemenea momente la orice echipa. Sunt mici amanunte pe care trebuie sa le punem la punct pana la meciul cu Slobozia, astfel incat toti sa fim satistifacuti atat de joc cat si de castigarea celor trei puncte”, a mai precizat Murariu.

Titular intre buturile sucevene in ultimele sase meciuri de campionat, portarul Andrei Preda considera ca Rapidul nu are decat varianta victoriei in jocul de maine cu Slobozia si a facut apel la suporteri sa vina in numar cat mai mare pe Areni. “Va fi un meci foarte greu, dar trebuie sa castigam cele trei puncte, nu avem incotro. Publicul de pe Areni constituie un avantaj pentru noi si speram sa vina cat mai multa lume sa ne incurajeze”, a declarat “Gogoasa”, care are o medie de un gol incasat pe meci in acest sezon.

La randul sau, Ionut Plamada considera ca meciul cu Unirea Slobozia reprezinta o buna oportunitate ca rapidistii sa se revanseze in fata suporterilor pentru ultimele doua rezultate. “Speram ca sambata sa ne spalam pacatele si sa obtinem victoria. Cele trei puncte sunt extrem de importante pentru noi, tinand cont ca venim dupa doua rezultate negative. Va fi un meci greu avand in vedere ca avem multi absenti, dar speram ca jucatorii care intra in teren sa-si faca datoria si sa acopere lipsurile”, a spus Ionut Plamada.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Penultima apariţie pe Areni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*