Pentru ei nu este derby

Botoşănenii au organizat joi dimineaţă o conferinţă de presă în cadrul căreia au vorbit despre meciul cu Rapid Suceava. Antrenorul Cristian Popovici şi jucătorii săi nu concep să piardă vreun punct pe “Areni”.

“Ţinând cont de orgoliile existente între cele două judeţe vecine, de rivalitatea dintre suporteri, dar şi de rezultatul bun pe care ei l-au obţinut etapa trecută putem spune că meciul va fi unul cu o încărcătură specială. Noi ne propunem doar victoria pentru că suntem angrenaţi în lupta pentru promovare şi doar acumulând etapă de etapă câte trei puncte ne putem atinge obiectivul. E clar că, fără să-i jignesc pe cei de la Suceava, lotul nostru este unul mult mai valoros. Rămâne doar să materializăm pe teren acest lucru. Din punctul meu de vedere, pornim cu prima şansă în acest meci”, a declarat Cristian Popovici.

Valeriu Bordeanu, unul dintre cei mai experimentaţi jucători din lotul lui Cristian Popovici, crede că meciul de sâmbătă de la Suceava nu este un derby.

“Aşteptările noastre de la acest joc sunt să câştigăm cele trei puncte puse în joc. Derby a fost pe vremuri între CS Botoşani şi CSM Suceava. Acum nu ştiu dacă mai e un derby. E un meci important între două echipe din judeţe vecine pe care noi trebuie să-l câştigăm. Toţi ne dorim să câştigăm acest meci, însă nu trebuie să ne considerăm învingători de la început. E clar că avem prima şansă, suntem mai valoroşi dar va trebui să muncim ca să obţinem cele trei puncte”, a declarat Valeriu Bordeanu.

Fundaşul Andrei Patache nici nu concepe să nu câştige jocul de sămbătă de la Suceava. Elevul lui Cristian Popovici a declarat că singura sa temere la jocul de sâmbătă e legată de starea gazonului. “La Suceava e un teren prost, gazonul e varză şi îi avantajează pe ei. Cu toate acestea mergem peste ei să câştigăm”, a declarat Patache.

sursă: Monitorul de Botoşani

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *