Pe zero la finalul turului

CSM Bucovina a incheiat la cota “zero” turul sezonului regulat din cadrul Diviziei Nationale la rugby. Echipa pregatita de Constantin Vlad a inregistrat sambata a cincea infrangere din tot atatea partide disputate in actuala stagiune, 5-54 pe terenul formatiei Universitatea Cluj.

Reduta suceveana a rezistat in fata atacurilor adverse doar in prima repriza, incheiata cu scorul de 14-0 in favoarea gruparii ardelene. Deficitari la capitolul pregatire fizica, rugbistii de la CSM Bucovina au renuntat la orice pretentii de a aduce vreun punct de sub dealul Feleacului dupa pauza. Puncte oaspetilor au fost semnate de Tibi Conache, care a reusit un eseu, necompletat insa de transformarea printre “bete”.

Esecul nu l-a surprins pe antrenorul Constantin Vlad, care anticipa ca echipa suceveana nu va rezista mai mult de o repriza pe terenul “studentilor” ardeleni. “Am plecat la Cluj fara patru titulari si constient ca nu vom putea pacali jocul mai mult decat o repriza, in conditiile in care eram si nepregatiti din punct de vedere fizic”, a spus Constantin Vlad.

In prima etapa a returului, rugbistii suceveni se vor deplasa sambata, 24 aprilie, pe terenul celor de la Dinamo Bucuresti.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *