Pe zero la finalul turului

CSM Bucovina a incheiat la cota “zero” turul sezonului regulat din cadrul Diviziei Nationale la rugby. Echipa pregatita de Constantin Vlad a inregistrat sambata a cincea infrangere din tot atatea partide disputate in actuala stagiune, 5-54 pe terenul formatiei Universitatea Cluj.

Reduta suceveana a rezistat in fata atacurilor adverse doar in prima repriza, incheiata cu scorul de 14-0 in favoarea gruparii ardelene. Deficitari la capitolul pregatire fizica, rugbistii de la CSM Bucovina au renuntat la orice pretentii de a aduce vreun punct de sub dealul Feleacului dupa pauza. Puncte oaspetilor au fost semnate de Tibi Conache, care a reusit un eseu, necompletat insa de transformarea printre “bete”.

Esecul nu l-a surprins pe antrenorul Constantin Vlad, care anticipa ca echipa suceveana nu va rezista mai mult de o repriza pe terenul “studentilor” ardeleni. “Am plecat la Cluj fara patru titulari si constient ca nu vom putea pacali jocul mai mult decat o repriza, in conditiile in care eram si nepregatiti din punct de vedere fizic”, a spus Constantin Vlad.

In prima etapa a returului, rugbistii suceveni se vor deplasa sambata, 24 aprilie, pe terenul celor de la Dinamo Bucuresti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Pe zero la finalul turului"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*