Pe viaţă şi pe moarte

Universitatea Cluj se asteapta la un meci extrem de dificil in compania formatiei lui Leonard Bibirig. “Este un meci foarte greu, Bucovina este o echipa care a batut mai mereu in deplasare. Va fi un meci pe viata si pe moarte si vom face tot posibilul sa-l castigam“, a declarat antrenorul ardelenilor, Remus Moldovan, pentru portalul citynews.ro.

Asteptarile lui Moldovan au fost intarite de colegul sau de pe banca tehnica, Liviu Jurca, care a precizat ca soarta celor doua puncte depinde in primul rand de concentrarea jucatorilor. “Trebuie să credem în şansa noastră, dacă nu credem în ea, ce rost ar mai avea să ne prezentăm la meci!? Echipa oaspete are mulţi jucători de valoare, este o echipă în formă. Echipa care va juca mai bine şi va fi mai concentrată va avea câştig de cauză”, a declarat la randul sau Jurca.

Universitatea Cluj se confrunta cu trei probleme de lot inaintea jocului de astazi, Lazar va absenta din cauza unei entorse, in timp ce Senocico si Raul Marian sunt incerti.

“U” Transilvania Cluj– Universitatea Suceava se va juca cu incepere de la ora 17:30, in Sala Sporturilor “Horia Demian”, GazetaSV.ro urmand sa transmita partida in sistem livetext.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Pe viaţă şi pe moarte"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*