Pe primul loc la Tiraspol

Rugbyştii suceveni au avut o evoluţie foarte bună în turneul de pregătire de la Tiraspol. Jucătorii lui Constantin Vlad au înregistrat două victorii şi o înfrângere, terminând competiţia pe primul loc.

Singura echipă în faţa căreia sucevenii au pierdut, a fost cea contra gazdelor de la Dinamo Tiraspol. Scorul a fost însă strâns, basarabenii impunându-se cu 22-20. Au urmat apoi două victorii lejere pentru CSM Bucovina, 40-7 cu Politehnica Kiev şi 17-7 cu Universitatea Tehnică din Chişinău. În urma rezultatelor înregistrate la acest turneu, rugbyştii suceveni au terminat pe primul loc. Antrenorul Constantin Vlad nu a fost însă interesat de acest aspect.

”M-am dus acolo sa fac niste jocuri de verificare, sa vad ce functioneaza si ce nu, in jocul echipei. Am facut multe observatii de facut, le-am notat si stiu ce voi face in continuare”, a declarat Constantin Vlad.

CSM Bucovina va lua startul în noua ediţie de campionat pe 27 martie, când va întâlni pe teren propriu, Dinamo Bucureşti. Până la acest joc, rugbyştii suceveni mai au programate două meciuri de verificare în compania juniorilor de la LPS Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Pe primul loc la Tiraspol"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*