Pe Popovici nu îl sperie invincibilitatea Brașovului: „Este un început pentru oricine”

Foresta Suceava joacă la sfârșitul acestei săptămâni pe terenul singurei echipe care nu a pierdut vreun joc în actualul sezon, FC Brașov. Invincibilitatea din primele 11 etape a viitorului adversar nu îl sperie însă pe antrenorul Cristian Popovici.

„Mergem să câștigăm la Brașov, dar suntem siguri că și adversarul dorește asta. Sperăm să ne mobilizam mai bine. Știm că nu au pierdut până acum, dar este un început pentru oricine”, a declarat Cristian Popovici la Sport Total FM. Tehnicianul sucevenilor are totuși o nemulțumire: „Am o echipă bună, dar nu am o bancă de rezerve care să ne salveze în situațiile delicate. Numeric nu stăm bine.”

Brașovenii nu vor putea conta în partida cu Foresta pe Băjan și Sburlea, jucători care au primit cartonașe roșii în etapa precedentă. În schimb, antrenorul „stegarilor”, Cornel Țălnar, îl va avea la dispoziție pe atacantul moldovean Sergiu Istrati, care s-a recuperat complet după o accidentare suferită antrenamente.

Derby-ul etapei a 12-a din Liga a 2-a, dintre FC Brașov și Foresta Suceava, este programat vineri, de la ora 17:30, și va fi transmis în direct pe Digi Sport și Dolce Sport.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

4 Comentarii

  1. EU AM MARE INCREDERE IN D NU POPOVICI.E UN MARE STRATEG!!!E INSPIRAT,E IMPARTIAL.E UN ADEVARAT ANTRENOR.LA MECIU CU MIHOVENIU SEMEGHIN A LUAT MINGEA SA BATA EL LOVITURA LIBERA,DAR DE PE BANCA A VENIT HOTARAREA SA BOGDAN RUSU SI A FOST GOOOOOOL!!!HAI FORESTA!!!HAI SUCEAVA!!!

  2. DOMNUL POPOVICI HAI SA FIM SERIOSI SUNTETI CEL MAI BUN TEHNICIAN DIN LIGA A 2 A SI CHIAR PESTE MULTI ALTI TEHNICIENI DIN LIGA 1 NOI TOTI SUCEVENII DIN DIASPORA VA SUNTEM ALATURI SI SUNTEM BUCUROSI CA NE FACETI FERICITI PRIN REZULTATELE POZITIVE PE CARE LE AVETI DE CIND ATI VENIT LA SUCEAVA BINEINTELES IMPREUNA CU JUCATORII SI TOT STAFUL TEHNIC INCAODATA VA MULTUMIM HAI FORESTA HAI SUCEAVA SI LA ANUL SA VEDEM LIGA 1 LA SUCEAVA

  3. MULT SUCCES LA BRASOV.AM INCREDERE CA ECHIPA CARE ESTE ACUM LA SUCEAVA POATE TRECE DE ORICE ADVERSAR DIN LIGA2 SI CHIAR DIN LIGA1.HAI FORESTA!!!…HAI SUCEAVA!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *