Pe locul III la prima etapă

Juniorii II de la LPS Suceava au avut o evoluţie peste aşteptări în cadrul primei etape a Campionatului Naţional de lupte greco-romane. Tinerii sportivi pregătiţi de Andrei Bolohan s-au clasat pe poziţia a treia în cadrul concursului găzduit la Suceava.

Deşi se confruntă cu un schimb de generaţii, antrenorul Andrei Bolohan a avut motive de satisfacţie după prima etapă a Campionatului Naţional pe echipe. Suceveni s-au clasat în două rânduri pe prima poziţie, prin Andrei Apetre la 63 kg şi Mihai Şulea la 46 kg. Un rezultat foarte bun a obţinut şi tânarul Teodor Horătău, sportiv care este încă junior III. Pentru LPS Suceava au mai punctat Ionuţ Croitor şi Ionuţ Acostăchioaie, care s-au clasat pe poziţia a treia, iar Daniel Nicolae a terminat pe locul 5.

“Faţă de ce ne aşteptam noi, băieţii s-au descurcat foarte bine. Având în vedere că anul trecut am câştigat titlul, multă lume se aşteaptă să facem din nou o figură frumoasă. Noi avem acum, însă, un schimb de generaţii şi mulţi sportivi valoroşi au trecut la altă categorie de vârstă. Prin urmare, pregătim pentru viitor această echipă. La juniori II, în acest an, ne-am propus să obţinem câteva medalii la individual, iar la echipe sperăm să ajungem la turneul final”, a declarat antrenorul Andrei Bolohan.

Organizată de LPS Suceava, cu sprijinul Clubului Sportiv Municipal, prima etapă a Campionatului Naţional de juniori II pe echipe a strâns la centru peste 140 de luptători de la 15 cluburi din ţară.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Pe locul III la prima etapă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*