Pe locul 8 la Baia Mare

După un parcurs dezolant în Divizia Naţională , rugbyştii suceveni dau primele semne de revenire. Echipa pregătită de Constantin Vlad s-a descurcat bine la etapa a III-a din Campionatul Naţional de rugby în 7, terminând runda pe poziţia a 8-a.

Sâmbătă şi duminică, la Baia Mare s-a disputat cea de-a treia etapă din cadrul Campionatului Naţional de rugby în 7. În faza grupelor, CSM Bucovina a învins Universitatea Timişoara cu 19-5 şi a pierdut întâlnirile cu Farul Constanţa, CSU Arad şi CSM Baia Mare. În ultima partidă de sâmbătă, echipa suceveană a reuşit o victorie surprinzătoare, scor 19-0, în faţa celor de la Dinamo Bucureşti, rezultat care a propulsat echipa lui Constantin Vlad în lupta pentru locurile 5-8. Din păcate, CSM Bucovina a cedat meciurile cu Timişoara şi Petroşani, clasându-se în final pe poziţia a 8-a. A fost totuşi cea mai bună performanţă a echipei locale de rugby, după ce în precedentele două etape a terminat de fiecare dată pe locul 12.

Turneul de la Baia Mare a fost câştigat de echipa gazdă, care s-a impus în finală, în faţa celor de la Steaua, cu scorul de 24-12.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Pe locul 8 la Baia Mare"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*