Arbitrii suceveni, pe locul 4

Echipa Comisiei Judetene de Arbitri din Suceava s-a clasat pe locul 4 la prima editie a Cupei Moldova la minifotbal, competitie care a reunit la sfarsitul saptamanii trecute, in Sala Polivalenta din Iasi, arbitri-fotbalisti din sase judete ale Moldovei.

Echipa arbitrilor suceveni a terminat faza grupelor pe primul loc in grupa „alba”, cu patru puncte, dupa ce s-a impus, cu scorul de 2-1, in fata fluierasilor din Vaslui, si a remizat, scor 2-2, cu arbitrii din Neamt. Dupa o noapte furtunoasa in cantonament, Sebi & compania au dat in semifinale peste gazdele de la CJA Iasi, in fata carora au cedat greu cu scorul de 1-2. Scosi din lupta pentru trofeu, cavalerii fluierului din Suceava au disputat apoi finala mica contra arbitrilor vasluieni, in fata carora au pierdut de aceasta data cu scorul de 3-4, terminand turneul pe locul 4.

Din echipa CJA Suceava au facut parte urmatorii arbitri: Ovidiu Vranau – Vasile Tacu, Sebi Gheorghe (2 goluri), Ghita Ignatescu (un gol), Ionut Ignat (2 goluri), Andrei Bilius, Sebastian Vicol (un gol), Andrei Corduneanu si Daniel Bostan.

Între finala mica si finala mare, a avut loc un meci demonstrativ în care echipa mass-mediei iesene a învins o selectionata a arbitrilor prezenti la turneu cu scorul de 4-1. Arbitrii suceveni au fost reprezentati in acest joc de Sebastian Gheorghe.

La multi ani, Vranes!

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Arbitrii suceveni, pe locul 4"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*