Pe locul 24 în Austria

Socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea de pe şosea. De acest lucru s-a convins, în ajunul anului nou, atletul sucevean Cristian Prîsneac, care a încheiat concursul din Austria pe locul 24.

Plecat la maratonul din Austria cu intenţia declarată de a face “o impresie bună”, sportivul legitimat la CSM Vatra Dornei a terminat cursa de la Linz pe un modest loc 24, dintr-un total de 29 de alergători înscrişi la start. Cristian Prîsneac a parcurs cei 6.800 de metri ai maratonului austriac cu timpul de 21 de minute şi 23 de secunde, la două minute şi jumătate în spatele învingătorului, marocanul Najim El-Qady.

Atletul sucevean s-a aflat la cea de-a doua participare la cursa de alergare pe şosea de la Linz, după ce, în urmă cu doi ani, a ocupat locul 22, dar cu un timp mai slab cu aproape un minut şi jumătate decât cel înregistrat la ediţia de la sfârşitul lui 2010. Anul trecut, sportivul de la CSM Vatra Dornei a luat parte şi la Campionatul European de alergare montană, competiţie în care s-a clasat pe un modest loc 55.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Pe locul 24 în Austria"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*