Pe „Areni” se va intra doar cu bilet

suporteri galerie bilet areni

Conducerea Rapidului a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru startul noului sezon, în acest sens legitimându-i şi pe ultimii doi jucători veniţi în această vară: Vrabie şi Sandu. Primul a semnat cu “ceferiştii” un contract pe doi ani, în vreme ce fostul atacant al Dorohoiului s-a înţeles pe un an cu Rapid.

Rapidiştii nu vor pune în vanzare abonamente pentru sezonul 2015/2016 a Ligii a 2-a. Oficialii grupării din „Areni” şi-au motivat decizia prin faptul că nu au existat solicitări în acest sens. Accesul la meciurile echipei locale de fotbal se va face doar pe bază de bilet. La fel ca în sezoanele trecute, un tichet de acces va costa 5 lei, iar femeile, copiii şi pensionarii vor avea gratuitate.

În prima etapă din sezonul 2015/2016 al Ligii a 2-a, programată pe 29 august, Rapid va juca la Brăila, iar după o săptămână va primi pe stadionul “Areni” vizita Bucovinei Pojorâta.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Pe „Areni” se va intra doar cu bilet"

  1. Conducerea clubului sa aiba grija ca intrarea la meciuri sa nu se faca FARA bilet!!! Cel mai elocvent exemplu e meciul din cupa cu Gaz Metan Medias! Suma incasata din bilete la acel meci, ar fi trebuit sa fie dubla! De nenumarate ori am vazut cum se intra cu nu stiu ce legitimatii de fotograf/presa listate la imprimanta color sau pe cunostiinte si pile, sau „ca lucrez la primarie” etc. etc.!!!! Toti care intra pe poarta stadionului sa plateasca bilet!!! E vorba de doar 5 lei!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*