Păval Crăciun, omagiat la Dolheştii Mari

ASS “Vulturii” Dolhesti, in parteneriat cu CS Armonia Falticeni, CS “Nada Florilor” Falticeni, CS “Nicu Gane” Falticeni si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Suceava a organizat in perioada 18-25 octombrie, pe terenul de sport al Scolii Gimnaziale “Hatmanul Sendrea” din localitatea Dolhestii Mari, prima editie a Memorialului “Paval Craciun” la fotbal, eveniment care a marcat implinirea unui an de la trecerea in nefiinta a regretatului profesor.

Evenimentul a reunit la start sase echipe, trei de baieti, reprezentante a localitatilor Dolhestii Mari, Dolhestii Mici si Valea Bourei si trei de fete, CS Armonia Falticeni, CSM Pascani si ASS Vulturii Dolhesti. In intrecerea baietilor, primul loc a fost ocupat de echipa din Dolhestii Mici, urmata de cea din Valea Bourei si de ce din Dolhestii Mari. La fete, competitia a fost castigata de Armonia Falticeni, urmata de formatiile CSM Pascani si “Vulturii” Dolhesti.

Inaintea de deschiderea oficiala a competitiei feminine, jucatoarele celor trei echipe participante au depus o coroana de flori la mormantul regretatului profesor de educatie fizica si sport si membru fondator al clubului Armonia.

Turneul feminin a fost deschis de directorul Scolii “Hatmanul Sendrea” din Dolhestii Mari, Maria Ilie, care a tinut un discurs in memoria fostului profesor Paval Craciun. Lovitura de incepere a fost data de fiul fostului profesor, Ionut Craciun. Totodata, pe teren s-a tinut o slujba de pomenire, la care au luat parte membrii familiei si care o fost oficiala de preotul paroh Viorel Vrabie.

Festivitatea de premiere de la final a fost oficiata de directorul executiv al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret, profesorul Cristinel Barculescu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Păval Crăciun, omagiat la Dolheştii Mari"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*