„Pauza nu ne avantajează”

Conducerea clubului Universitatea Suceava ar fi preferat ca ultimele două etape din turul campionatului să fie programate anul acesta. Antrenorul Leonard Bibirig consideră că Steaua şi Politehnica Timişoara s-ar putea întări până la meciurile din luna februarie.

Dupa desfasurarea primelor 11 etape, Liga Nationala a luat pauza, urmand ca ultimele doua runde din tur sa se desfasoare in luna februarie. Federatia Romana de Handbal a luat aceasta hotarare pentru a oferi mai mult timp Echipei Nationale sa pregateasca meciurile de la Campionatul Mondial din Suedia.

“Consider ca intreruperea campionatului nu este un moment prielnic pentru noi, avand in vedere ca urma sa mai jucam in 2010 cu Steaua si Timisoara. Cred ca cei de la Steaua au posibilitatea sa efectueze cateva transferuri importante si ar putea deveni din nou o forta. Cat ii priveste pe cei din Timisoara, au timpul necesar pentru recuperarea jucatorilor accidentati si domnul Otto Hell ii va putea aseza mai bine in teren”, este de parere antrenorul Universitatii, Leonard Bibirig.

Handbalistii suceveni vor avea vacanta in perioada 17 decembrie – 3 ianuarie. Dupa o perioada de pregatire fizica in Suceava, “studentii” au programate o serie de partide amicale. Conducerea Universitatii a stabilit deja trei meciuri cu Stiinta Bacau, doua cu HC Odorhei la Suceava, urmand ca la sfarsitul lunii ianuarie echipa pregatita de Leonard Bibirig sa participe la un turneu organizat la Odorheiu Secuiesc. In functie de optiunile celorlalte formatii, sucevenii ar putea programa si alte meciuri de verificare.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Pauza nu ne avantajează”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*