Patru suceveni aproape de lotul național U18

selectie juniori U18 Murariu

Miercuri, la Iași, a avut loc o acțiune de selecție pentru Echipa Națională de juniori sub 18 ani a României. Sub comanda selecționerului României U18, Costel Enache, s-au prezentat și patru suceveni. Este vorba despre Mugur Florescu și Cosmin Buziuc de la LPS Suceava, Cezar Bosânceanu de la Rapid Suceava și Florin Antonesei de la Bucovina Rădăuți.

Cei patru jucatori suceveni au format, împreună cu ceilalți jucători convocați, Selecționata Moldovei, care a disputat un joc de verificare în compania echipei de Liga a 3-a Știința Miroslava. Seniorii s-au impus cu scorul de 4-2, după ce micii tricolori au condus cu 0-2. Primul dintre golurile juniorilor a fost marcat de Adrian Sasu din pasa lui Florescu, iar cel de-al doilea de Marian Tărșa.

Acțiunea a fost coordonată de Costel Enache, împreună cu referenții zonali Toader Șteț, Marian Moldovan, Costel Solomon și cu antrenorii Dănuț Cănănău (CȘMS Iași), Lidi Chertic (Ceahlăul Piatra Neamț), Ovidiu Murariu (LPS Suceava), Constantin Petrea (LPS Vaslui), Dorel Stafie (LPS Iași) și Constantin Lupușoru (LPS Roman).

„Evoluția jucătorilor noștri a fost buna, astfel ca așteptam un răspuns pozitiv in perioada următoare din partea federalilor”, a declarat antrenorul Ovidiu Murariu.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Patru suceveni aproape de lotul național U18"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*