Patru rugbiști suceveni vor reprezenta România la Campionatul European U18

Patru jucători de la LPS Suceava, antrenați de Codrin Prorociuc și Mihai Coca, s-au alăturat astăzi echipei naționale de rugby U18 a României, cu care vor participa la Campionatul European. Este vorba despre Andrei Donisa, Denis Savuca, Gabriel Plăcintă și Matei Bivol.

Reprezentativa țării noastre a început joi, 26 octombrie, un stagiu de pregătire centralizată la Snagov, în vederea Campionatului European de rugby U18, care se va desfășura, în perioada 10-20 noiembrie, la Praga, și va reuni la start opt echipe.

Selecționata pregătită de Stelian Burcea va debuta la turneul final din Cehia, pe 11 noiembrie, cu un meci în compania Portugaliei. În faza sferturilor mai sunt programate partidele Spania – Cehia, Belgia – Țările de Jos și Georgia – Elveția. Semifinalele sunt programate pe 14 noiembrie, iar finalele pe 18 noiembrie.

foto: Marius Gabor


Revenind la echipa de rugby U18 a Liceului cu Program Sportiv Suceava, jucătorii pregătiți de Codrin Prorociuc și Mihai Coca au punctaj maxim în Seria “Moldova” a Campionatului Național. În primele două etape, LPS Suceava a învins, acasă, LPS Focșani cu 63-3 și, în deplasare, CSS Unirea Iași cu 8-78. În următoarea etapă, a 4-a din sezonul regulat, gruparea suceveană va înfrunta CSS Bârlad, duminică, 26 noiembrie, de la ora 14:00, pe stadionul “Unirea”.

Echipa de rugby U18 a LPS Suceava a învins CSS Unirea Iași cu scorul de 8-78
Echipa de rugby U18 a LPS Suceava a învins CSS Unirea Iași cu scorul de 8-78
Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *