Patru medalii pentru luptatorii suceveni

lupte Cupa Sucevei

Luptatorii de la CSM Suceava si LPS Suceava s-au intors cu patru medalii de la Campionatele Nationale de lupte rezervate juniorilor cu varste cuprinse intre 12 si 15 ani. Intrecerile s-au desfasurat saptamana trecuta in Targu Mures si au reunit sportivi de la 40 de cluburi din tara.

CSM Suceava si-a trecut in cont doua medalii de aur, prin Bogdan Pop la categoria 35 de kilograme si Ioan Balan la 42 de kilograme. Teodor Chira, sportiv legitimat la LPS Suceava a castigat la randul sau titlul national in cadrul categoriei 85 de kilograme. A patra medalie a delegatiei sucevene a fost obtinuta de Cosmin Mihalache, medaliat cu bronz la 59 de kilograme. Alti trei sportivi pregatiti de Valerica Gherasim, Andrei Bolohan si Daniel Ciubotaru s-au clasat pe locul V in cadrul competitiei de la Targu Mures. Este vorba despre Giovani Popovici la 42 de kilograme, Teodor Voda la 35 de kilograme si Petrisor Munteanu la 85 de kilograme.

„Sunt rezultate foarte bune, peste asteptari, mai ales daca tinem cont ca au participat 900 de sportivi din intreaga tara. De altfel, in urma evolutiei avute, Teodor Chira a fost convocat la lotul national pentru a participa la Balcaniada de juniori III”, a declarat antrenorul Valerica Gherasim.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Patru medalii pentru luptatorii suceveni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*