Patru medalii la Roman

Sâmbătă, la Roman, s-a desfăşurat a IV-a ediţie a Memorialului “Dumitru Bardă” la box. Toţi cei patru pugilişti suceveni prezenţi la competiţie au ajuns până în finală.

Alături de sportivii de la CSM Florconstruct Suceava, la concurs au mai participat pugilişti din Iaşi, Bacău, Botoşani, Neamţ, Oneşti, Zărneşti, Gheorghieni şi Fălticeni. Performerul delegaţiei condusă de Andu Vornicu a fost Sebastian Alucăi, care a câştigat medalia de aur la categoria 40 de kilograme. Evoluţii bune au avut şi ceilalţi suceveni, Ionuţ Lazăr Nechita, Leonard Vornicu şi Nicu Bodnar, toţi trei urcând pe treapta secundă a podiumului de premiere.

“Băieţii s-au descurcat foarte bine, având în vedere numărul mare de participanţi şi nivelul ridicat de concurs. Un plus pentru Ionuţ Lazăr Nechita, care în finala competiţiei a fost dezavantajat clar de arbitru. Ma bucur şi pentru aurul câştigat de Sebastian Alucăi, cel care a fost la un pas de o medalie şi la Cupa României, desfăşurată săptămâna trecută la Târgu Jiu. Ţin să mulţumesc domnului Vasile Florea şi Clubului Sportiv Municipal Suceava pentru sprijin”, a declarat Andu Vornicu.

Antrenorul de la CSM Florconstruct Suceava a precizat că face înscrieri pentru copiii cu vârste cuprinse între 7 şi 11 ani. Cei interesaţi sunt aşteptaţi la Sala Sporturilor “Unirea”.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Patru medalii la Roman"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*