Patru medalii la Naționalele de sală

Andrei Gag s-a numărat printre protagoniștii etapei finale a Campionatelor Naționale de atletism indoor, competiție desfășurată la sfârșitul săptămânii trecute, în sala “Lia Manoliu” din București. Sportivul pregătit la CSU Suceava de antrenorul Ioan Zanfirache și-a asigurat titlul național în proba de aruncare a greutății, cu un rezultat de 19 metri și 70 centimetri, fiind urmat de vâlceanul Rareș Toader, cu 19 metri și 57 de centimetri.

Clubul Sportiv Universitar din Suceava a obținut a doua medalie de aur la Campionatul Național de atletism indoor prin Lenuța Burueană, care a câștigat proba feminină de aruncare a greutății, cu 15 metri și 92 de centimetri.

Doroftei Gabriela diploma

Atleții suceveni au obținut la concursul din Capitală și două medalii de argint la tineret. Andreea Doroftei de la CSM Suceava și Dorin Andrei Rusu de la CSM Dorna Vatra Dornei au urcat pe a doua treaptă a podiumului în probele de 3.000 de metri. Sportiva pregătită de Erzilia Țâmpău a parcurs distanța în 9 minute, 37 de secunde și 99 de sutimi, iar atletul lui Cristian Prâsneac a înregistrat timpul de 8:35.58.

Prasneac Andrei Rusu
Andrei Dorin Rusu și Cristian Prâsneac (foto: Ciprian Pardău)
Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *