Patru medalii la naționalele de lupte pentru seniori

Luptatorii suceveni s-au intors cu patru medalii de la Campionatul National Individual pentru seniori ce s-a desfasurat la Resita.

CSM Suceava a urcat pe podium prin Adrian Agache si Codrut Stefanachi. Cei doi sportivi pregatiti de Daniel Ciubotaru si Valerica Gherasim au cucerit  medaliile de argint la categoria 77 de kilograme.

A fost ultimul concurs din acest an pentru noi si ma bucur ca am reusit sa cucerim doua medalii la o competitie atât de importanta, cum sunt nationalele de seniori”, a declarat antrenorul Daniel Ciubotaru, care a dorit sa multumeasca pentru sprijin Primariei si Consiliului Local Suceava, conducerii CSM Suceava, si sponsorilor Sevi Caba, patronul Restaurantului Melody, George Andronic, Dan Buliga, Vali Stanut si Ghita Ignat.

Ma bucur pentru aceasta medalie, tinand cont ca am suferit o accidentare grava anul trecut. Am avut de efectuat o recuperare lunga, a trebuit sa slabesc 15 kilograme si nu a fost usor, pentru ca în paralel am mers si la serviciu. Sunt multumit, chiar daca mi-a lipsit putin sa ajung în finala mare, dar nu a fost sa fie. Pe aceasta cale doresc sa multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine, antrenorului care m-a descoperit, Valerica Gherasim, primarului orasului Salcea, Ezekiel Beltic, si familiei mele”, a precizat Adrian Agache.

La randul sau, Codrut Stefanachi este multumit de rezultatul obtinut la Resita. “Venind dupa o perioada foarte grea si aglomerata, am reusit sa-mi ating obiectul si anume sa ma clasez in primii trei la cea mai puternica competitie interna de seniori”, a spus luptatorul in varsta de 21 de ani.

In cadrul aceluiasi concurs, Iulian Lungu, luptator pregatit de Florin Rusu la CSM Bucovina Radauti a devenit vicecampion national la categoria 72 de kilograme, iar Ionut Buhaianu, sportiv antrenat de Mihai Haiura la Zimbru Siret, a obtinut bronzul la categoria 100 de kilograme.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *