Patru medalii la Naţionale

Inotatorii suceveni s-au intors cu patru medalii de la Campionatele Nationale pentru seniori si juniori, competitie desfasurata pe parcursul saptamanii trecute, in bazinul de natatie din Pitesti. Chiar daca s-a deplasat in Trivale cu o delegatie foarte tanara, formata din Diana Dungeanu, Diana Lissov, Andreea Druta, Alexandra Ilies si Teodor Marchitan, clubul local CSS3 Suceava a surprins intreaga asistenta, reusind sa urce in patru randuri pe treptele podiumului de premiere.

Performera clubului sucevean a fost fara doar si poate Diana Dungeanu (foto stanga), sportiva in varsta de doar 15 ani reusind sa cucereasca doua medalii de argint in probele de 50 de metri liber si 50  de metri fluture, plus una de bronz in proba 100 de metri liber. “Chiar daca ceilalti sportivi s-au amuzat ca, dupa o pauza de sase ani, Suceava s-a prezentat la Campionatele Nationale de seniori si juniori cu o delegatie de copii, dupa prima zi de concurs, toata lumea si-a schimbat atitudinea. Insasi doamna Carmen Bunaciu, fosta glorie a inotului romanesc, a felictat-o pe Diana pentru rezultatele extraordinare”, a declarat antrenorul sucevean Cezar Moscaliuc.

Cea de-a patra medaliei a celor de la CSS3 Suceava a fost adusa de stafeta feminina formata din Diana Dungeanu, Diana Lissov, Andreea Druta si Alexandra Ilies, care a cucerit bronzul in proba de 4 x 200 de metri liber. In alte doua probe, 200 de metri bras si 4 x 100 de metri mixt, delegatia suceveana a ratat de putin podiumul, terminand pe locul 4 prin stafeta feminina, respectiv Diana Lissov.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Patru medalii la Naţionale"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*