Patru medalii la juniori 2

Luptătorii de la LPS Suceava şi CSM Suceava au participat, în perioada 17-20 mai, la finala Campionatului Naţional individual pentru juniori 2, competiţie care s-a desfasurat la Medgidia. Din 12 sportivi deplasaţi de antrenorul Andrei Bolohan în Dobrogea, 4 au urcat pe podium.

Cea mai bună performanţă a fost înregistrată de Constantin Huţuleac, luptătorul sucevean câştigând aurul la categoria 100 kg. Graţie acestui rezultat Huţuleac şi-a asigurat prezenţa la Campionatul European şi la Campionatul Mondial de juniori 2. Alţi trei sportivi de la LPS Suceava au ocupat poziţia secundă a podiumului. Este vorba despre Viorel Strugariu (42 kg), Teodor Horătău (50 kg) şi Bogdan Amarculesei (69 kg). Evoluţii bune au mai avut Sebastian Strijac, Daniel Blănari şi Ionuţ Rusu.

“Rezultatele au fost deosebite, în condiţiile în care sportivii prezenţi la această finală sunt cu doi ani mai mici decât adversarii lor, excepţie făcând Huţuleac şi Amarculesei. Ţin să mulţumesc conducerii şi colectivului de profesori de la LPS Suceava, Colegiului Naţional Economic şi celorlalte şcoli unde avem sportivi: Şcoala Generală Salcea, Şcoala Generală “Ion Creangă” şi Şcoala Generală Nr. 7 Iţcani pentru sprijinul acordat în obţinerea acestor performante. I-am avut alături de noi ca sponsori pe domnii Ilie Gherman, Caba Sevi şi Florin Ciocan, fără sprijinul cărora nu puteam să fim în top în aceste momente grele”, a declarat profesorul Andrei Bolohan.

Delegaţia suceveană prezentă la Campionatul Naţional individual pentru juniori 2 de la Medgidia a fost condusă de antrenorii Andrei Bolohan, Valerică Gherasim, Daniel Ciubotaru si Constantin Tăpârjan.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Patru medalii la juniori 2"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*