Patru medalii la judo

Judo-ul sucevean a început anul foarte bine. În cadrul Cupei “Mărtişorului” de la Bacău, tinerii judoka suceveni au obţinut patru medalii, performerul delegaţiei sucevene fiind Eric Iacob.

Aproximativ 400 de tineri judoka au participat la sfârşitul săptămânii trecute la ediţia a 33-a a Cupei Martişorului. Competiţia organizată de către Direcţia Judeţeană pentru Sport Bacău şi Palatul Copiilor din aceeaşi localitate a reunit la start 26 de echipe din ţară şi din Republica Moldova. Clubul Shinzo Ran Suceava a participat la Cupa Martisorului cu şase sportivi, doi dintre ei, Eduard Hanceriuc şi Dănuţ Ignat, fiind la debutul competiţional. Performerul echipei a fost Eric Iacob. Pe lângă categoria sa, sub 9 ani +42kg, Eric a participat şi la sub 11 ani la două categorii de greutate. Aici, în ciuda unei accidentări înaintea meciurilor pentru medalii, a obţinut un loc III şi un loc V.

O clasare bună la Bacău au obţinut şi Rafael Bologa cu Eduard Hanceriuc, cei doi luând argintul, respectiv brozul, la sub 9 ani – categoria 42 kg. Din delegaţia suceveană au mai făcut parte Codrin Fodor – locul V, Dănuţ Ignat şi Alexandru Cristea, ultimii doi terminând pe poziţia a VII-a.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *