Patru medalii la CN de cros

Atletii de la CSM Suceava s-au intors cu patru medalii de la Campionatele Nationale de cros ce au avut loc sambata trecuta la Baile Felix. La masculin, clubul sucevean a obtinut medalia de argint prin echipa de tineret formata din Dan Mirsidan, Paul Coman, Stefan Libotean, Stefan Dornean si Silviu Marmeliuc. Aceasta este cea de-a treia medalie obtinuta de sportivii lui Silviu Casandra, dupa titlul de campioni nationali la maraton si cel de vicecampioni la semimaraton.

La feminin individual, Andreea Doroftei a devenit vicecampioana nationala la categoria junioare II. Sportiva pregatita de Erzilia Tampau a mai obtinut alte doua medalii de bronz alaturi de echipa de junioare de la CSM Suceava, din care au mai facut parte Cornelia Nisioi, Roberta Dobos, Diana Angelescu si Paula Valeanu.

Delegatia suceveana a fost condusa la intrecerea de la Baile Felix de antrenorii Silviu Casandra si Radu Mihalescu. Gratie rezultatelor obtinute, sucevenii Silviu Marmeliuc si Andreea Doroftei au fost cooptati in lotul cu care Romania va participa la Campionatul Balcaniuc din Turcia si Campionatul European din Bulgaria.

Pana atunci, atletii de la CSM Suceava vor participa, la sfarsitul saptamanii viitoare, la Cupa Romaniei de mars de la Craiova, acolo unde au ca obiectiv obtinerea a 3-4 medalii.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Patru medalii la CN de cros"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*