Patru medalii la Balcaniadă

Atletii suceveni s-au intors cu patru medalii de la Campionatul Balcanic de cros, competitie ce a avut loc sambata trecuta in localitate turca Darica. Performera delegatiei a fost Gabriela Doroftei, sportiva pregatita la CSM Suceava de Erzilia Tampau urcand in doua randuri pe podiumul de premiere la categoria junioare, acolo unde s-a concurat pe o distanta de 4 kilometri.

La individual, Gabriela Doroftei a cucerit argintul cu timpul de 13 minute si 15 secunde, la doar 8 secunde in spatele conationalei sale Maria Ifteni. Gratie acestui rezultat, sportiva de la CSM Suceava a devenit campioana balcanica cu echipa Romaniei, pentru care au mai punctat Mihaela Petrea si Andreea Piscu.

In cursa rezervata juniorilor, acolo unde s-a concurat pe o distanta de 6 kilometri, echipa Romaniei (foto), formata din Andrei Leanca (CSM Dorna Vatra Dornei), Andrei Dorin Rusu (CSS Radauti), Ionut Dragusin si Marius Dumitru a obtinut medalia de argint, fiind devansata pe podiumul de premiere doar de reprezentativa Turciei.

Un mare merit in cucerirea acestei medalii il are domnul doctor Titi Danicel. Andrei Leanca s-a accidentat grav cu o zi inainte de cursa, iar dupa o investigatie medicala la spitalul din Darica, cel care l-a pus pe picioare a fost doctorul Titi Danicel. Datorita lui am reusit sa aducem aceasta medalie Romaniei”, a precizat antrenorul Cristi Prasneac de la Dorna Vatra Dornei.

In total, la Campionatul Balcanic de cros din Turcia, reprezentantii Romaniei au obtinut 11 medalii, dintre care trei de aur, cinci de argint si trei de bronz.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Patru medalii la Balcaniadă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*