Patru meciuri în trei zile

Odată cu apropierea meciurilor oficiale, handbaliştii suceveni îşi intensifică programul de pregătire. Universitatea Suceava va disputa la sfârşitul acestei săptămâni nu mai puţin de patru meciuri de verificare.

Universitatea Suceava se va deplasa joi la Bacău, pentru un amical cu Ştiinţa, echipă pe care a mai întâlnit-o încă de două ori în această iarnă. Meciul este programat de la ora 11:30. După partidă, sucevenii vor urca în autocar, cu destinaţia Odorheiu Secuiesc. În Harghita, trupa lui Leonard Bibirig va participa la un turneu cu jocuri amicale alături de HC Odorhei, Pandurii Tg. Jiu şi Dinamo Braşov. Universitatea are programate vineri două meciuri: de la ora 10:00 cu Pandurii Tg Jiu, iar de la ora 17:30 cu Dinamo Braşov. Sâmbătă, de la ora 11:45, handbaliştii suceveni vor înfrunta gruparea gazdă, HC Odorhei.

Pentru jocurile de la sfârşitul acestei săptămâni nu vor face deplasarea Sergiu Zvanciuc şi Bogdan Pralea. Ultimul a revenit de la Campionatul Mondial din Suedia şi a primit câteva zile libere, urmând să se prezinte de luni sub comanda lui Leonard Bibirig.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Patru meciuri în trei zile"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*